Mode

Zomer shoplog | The Sting, Only, H&M en Primark

Inmiddels zijn we bijna halverwege mei en de zomer komt steeds dichterbij. Vandaag mogen we alvast genieten van een stralende blauwe lucht met warme zonnestralen. Ik besloot om mijn garderobe aan te vullen met wat zomerse items. Kijk je mee?ย 

Ik heb nog een aantal leuke dingen van vorig jaar, maar ik ben toch weer toe aan iets nieuws. In deze shoplog laat ik de kleding zien die ik heb gekocht bij o.a. The Sting, Only, H&M en de Primark. Kijk je mee?

Dit schattige jurkje kocht ik bij The Sting en ik betaalde er โ‚ฌ19,95 voor. Het bloemendetail maakt deze aanwinst nรจt wat stoerder.

In mijn garderobe miste ik รฉcht een luchtige, witte blouse. Dus bij deze. Dit exemplaar koop je bij de H&M voor โ‚ฌ15.99.

Hoe zomers is deze jurk? Ik moest deze gewoon kopen. Witte kleding vind ik altijd prachtig in het warme seizoen, omdat je dan nog bruiner lijkt. Je koopt hem bij de Primark voor โ‚ฌ15.00.

En nรณg een hemelse witte blouse. Deze kocht ik bij de Primark voor โ‚ฌ10.00.

Een simpel topje komt altijd van pas en rode strepen zijn altijd hot. Dit item koop je bij Only voor โ‚ฌ8.99.

Toen ik thuis kwam van het winkelen kreeg ik een prachtige bril van mijn moeder. Ze draagt hem zelf niet vaak, dus ik mocht hem hebben. Yes!

Heb jij al wat nieuwe kleding gekocht voor de zomer?

6 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: