Mode

Winkelen in Zwolle & Amsterdam | Ibiza markt | Beautiful Bijoux

Hi loves! De afgelopen twee weken kocht ik in Zwolle en Amsterdam een aantal héle toffe items. Daarnaast ben ik weer een samenwerking aangegaan met Beautiful Bijoux en vandaag was ik op de Ibiza markt in Zwolle. Kijk je mee? Be inspired!

Twee weken geleden bestelde ik deze te gekke tijger/panter sneakers bij Zalando. Een nieuw paar sneakers is altijd fijn om te hebben en het is bovendien veel beter voor je voeten dan laarsjes of blokhakken.

Het eerste tasje met kleuren kocht ik bij vintage-winkel Appel&Ei in Zwolle, de koeltas met luipaarden kocht ik bij Kruidvat en de heuptas is zoals je ziet van Eastpak.

Net als de kleurige tas kocht ik ook dit item bij Appel&Ei. Deze nieuwe aanwinst met franje is ook leuk voor een festival. 😉

Vorige week ging ik een dagje met Esther naar Amsterdam en toen kochten we alvast wat kleding voor ons backpack avontuur in juli en augustus. Dit broekje en het T-shirt kocht ik bij New Yorker. De kleur geel draag ik normaal nooit, maar in combinatie met dit broekje vind ik het erg tof.

Deze bh’s met kant kocht ik bij de Primark. Normaal gesproken koop ik niet kanten ondergoed, maar deze ‘topjes’ zijn met temperaturen van 30 graden zelfs leuk met een high-waisted rok. Vooral op Sziget denk ik dat het heerlijke zomers staat (iedereen loopt daar erg bloot). Naast deze bh’s kocht ik nog een ketting bij de Primark.

Vorig jaar mocht ik een aantal keren samenwerken met Beautiful Bijoux en vorige week vroegen ze of ik nog eens wilde samen werken. Natuurlijk wilde ik dat. Ze stuurden mij een verassingspakketje op met deze mooie oorbellen en een scrunchie. Eerder was ik blogger voor hun website en schreef ik een aantal artikelen. Je krijgt trouwens tot eind juni 10% korting op alle aankopen met de code NAOMI.

Deze bohemian ringen heb ik een tijdje geleden bij Wiezewasjes gekocht. De prachtige zwarte ring aan mijn wijsvinger, is vroeger van mijn moeder geweest en ik mocht hem hebben! 😉

Vandaag bracht ik samen met mams een bezoekje aan de Ibiza markt in Park de Wezenlanden. Dit kraampje is een kleine impressie van de bohemian sfeer die er heerste. Het grappige is dat er ook veel dezelfde soort types op af kwamen. Allemaal met dezelfde bohemian stijl.

En hoe leuk is dit beachy enkelbandje met schelpjes!

10 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: