Warning: session_start(): open(/opt/alt/php73/var/lib/php/session/sess_ed896613fa74ef1bd8a6ab4a5fb71df2, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in /home/naomiiz395/domains/labellabora.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-user-avatar/src/Classes/PPRESS_Session.php on line 286

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /opt/alt/php73/var/lib/php/session) in /home/naomiiz395/domains/labellabora.nl/public_html/wp-content/plugins/wp-user-avatar/src/Classes/PPRESS_Session.php on line 286
Vintage fotografie tijdens het reizen - La Bella Bora
Reizen

Vintage fotografie tijdens het reizen

Dit jaar ging ik naar Parijs en maakte ik een reis van vier weken door Europa. Een aantal foto’s hiervan heb ik bewerkt met verschillende vintage effecten. Ik ben zelf énorm fan van deze style. Kijk je mee? 💛

Wil je meer foto’s zien? Volg dan mijn Instagram @naomiipater 🌜🌟

2 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: