Mode

Stoere sieraden bij een herfstige trui

Haal je warme trui maar weer uit de kast, want de herfst is in volle gang. Het donkere weer in combinatie met de regen maakt de wereld gelijk een stuk ongezelliger en grauwer. Maar niet getreurd: met een vrolijke trui & een paar stoere sieraden, voeg je toch wat kleur toe in het druilerige seizoen. Onlangs kreeg ik een pakketje van Beautiful Bijoux met héle toffe kettinkjes en oorbellen.

Sinds een tijd ben ik blogger van de sieraden- en accessoires website, Beautiful Bijoux. Dus ik mag af en toe artikelen uitzoeken waar ik over schrijf, erg tof. Op onderstaande foto’s laat ik je de items zien die ik vorige week ontving:

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Bovenstaande sieraden koop je op de website van Beautiful Bijoux

Dit was ‘m weer voor vandaag. Binnenkort probeer ik écht weer meer artikelen online te gooien waarin ik meer schrijf. Momenteel ben ik ontzettend druk met mijn nieuwe studie. Ik wens je een hele fijne dag en geniet een beetje van de gezelligheid in huis, nu je niet veel tijd buiten kunt spenderen.

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met Beautiful Bijoux

2 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: