Mode

Keep the summer feeling: Sieraden & accessoires uit Indonesië

Hi loves, zijn jullie allemaal weer veilig terug gekomen van vakantie? Of heb jij je lekker vermaakt in ons eigen land? Helaas is de vakantie voor de meesten weer voorbij, maar dat zomerse gevoel hoef je voorlopig nog niet kwijt te raken met de volgende Sieraden & accessoires uit Indonesië van Bags&Batik. De webshop staat vooral in het teken van het tropische Bali. Kijk je mee naar deze te gekke nieuwe aanwinsten?

Het is de laatste dagen heerlijk warm geweest in ons minuscule landje. Dit geeft mij een fijn gevoel en ik hoop dat het zonnetje zich de komende weken nog laat zien, voor we de zware winter weer in gaan. Maar niet getreurd want met deze handgemaakte accessoires en sieraden in het teken van Bali, blijft de zomer bij je in huis.

Bags&Batik

Hoe tropisch is dit schelpen kettinkje met een klein blauw steentje? Zo draag je het strandgevoel altijd bij je!

Een bloem in je haar is nooit verkeerd, zelfs in het najaar is dit een nonchalante toevoeging aan je outfit. Deze bloem komt van een sierplant in Indonesië en wordt door de locals ‘Kemboja’ genoemd.

De scrunchies vlogen je dit jaar over het hoofd, maar we zijn er voorlopig nog niet vanaf. Zelfs in het najaar zul je deze stoffen vriendinnen nog tegenkomen in het straatbeeld. Onderstaande scrunchie is gemaakt van een originele batikstof uit Indonesië.

Nou dit was het wel weer. Let trouwens niet op de donkere verf langs mijn haarlijn. Ik heb gisteren mijn haar laten verven bij de kapper en de vrouw die mij hielp was niet zo secuur. Nu ben ik genoodzaakt het eraf te laten slijten.

Nog een leuk extraatje voor jou: met de code ‘labellabora’ wordt je aankoop gratis verzonden. Deze code is geldig t/m 10 september. Good luck! 🍀🌿

5 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: