Interieur

Interieur trend: ontdek de wereld met een wereldkaart

Een wereldkaart op papier is handig voor als je op reis gaat, maar dat niet alleen. In het interieur heeft het ook een waardevolle toevoeging, want het staat avontuurlijk en stoer aan de muur. In samenwerking met wereldkaart mocht ik een kaart op aluminium uitzoeken, hoe leuk! En aangezien ik enorm van reizen houd, past dit goed bij mij.

De website verkoopt allerlei soorten kaarten met 100 verschillende designs, voor ieder wat wils dus. Ik mocht een exemplaar van 90 x 60 cm uitzoeken, deze past perfect in mijn kamer. De verkopers drukken ook designs op materialen als hout, papier en plexiglas.

De wereldkaart die ik koos heeft een zachte, maar realistische uitstraling. Hierdoor schreeuwt mijn nieuwe aanwinst niet om aandacht, maar past het gewoon goed bij de rest van mijn inrichting. Liefhebbers kunnen ook kiezen voor puzzels, landkaarten of stadskaarten.

Heb jij een te gekke foto en wil je er een eyecatcher van maken in je interieur? Laat je foto dan drukken op aluminium bij Foto Aluminium. Deze website is een onderdeel van wereldkaarten.

Wat vind jij van deze wereldse trend?

6 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: