huiselijke sfeer tijdens de herfst
Interieur,  Tips

Tien tips om huiselijke warmte te creëren tijdens de herfst

Terwijl ik naar huis fiets vanaf het station, voel ik een druppel koude regen langs mijn oor glijden. Ik begin harder te trappen en hoop dat ik voor de bui thuis ben. Maar helaas: als een kletsnatte berggeit strompel ik het huis binnen. Het droevige en saaie regenseizoen is nu écht begonnen. Maar wat nou als we dit omzetten in iets positiefs? In dit artikel geef ik je tien tips om huiselijke warmte te creëren tijdens de herfst. 

Huiselijke warmte

Wanneer je zeiknat thuiskomt, heb je behoefte aan gezelligheid en warmte in huis. Zo heb je iets om naar uit te kijken aan het einde van je werk- of schooldag. Wellicht help ik je met de volgende tips:

  • Zorg voor sfeerverlichting (geen led verlichting, je woont niet in de gymzaal).
  • Zet geurkaarsen neer of rustgevende wierook.
  • Haal de tropen in huis met een stel hippe kamerplanten.
  • Gooi een comfortabele deken op de bank waar je onder kunt kruipen.
  • Koop een goed stel kussens bij de Xenos en verspreid die over je bed
  • Hang de keukenprinses uit en bak een overheerlijke appeltaart
  • Woon de komende maanden in oversized truien & sweaters.
  • Leen desnoods de versleten, geitenwollen sokken van je oude buurvrouw.
  • Ga los op je favoriete muziek en dans die appeltaart eraf
  • Neem een warm bad en lees ondertussen een boek (dat laatste moet ik ook vaker doen).
Foto | Unsplash

Maar maak ondanks het grimmige weer ook eens een wandeling door het bos. Je ziet niet alleen de prachtige herfstbladeren in alle kleuren, maar het is ook nog eens goed voor je gezondheid én je maakt de mooiste foto’s. Ga dus niet bij de pakken neerzitten en maak er iets gezelligs van. Nu heb ik wel zin gekregen in een warme kop thee, drink je mee?

Wil je op de hoogte blijven van mijn artikelen? Abonneer je dan op mijn blog of volg mij op Facebook

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: