Lifestyle

Een eilandje op het internet

La Bella Bora is een bohemian blog met een tropische touch. De naam is afgeleid van het eiland Bora Bora en bella betekent ‘mooi’ in het Italiaans. Kort samengevat: een mooi eiland om bij weg te dromen. Een blog die je doet verlangen naar een zonnige en avontuurlijke vakantie. Een reis vol gezelligheid, foto’s, drankjes & niet te vergeten: de zee en tropische planten. 

Wie ben ik?

Ik zal mezelf eerst even voorstellen: ik ben Naomi Pater een 20-jarige enthousiaste meid die op dit moment bezig is met de opleiding mediaredactie. Ik houd van schrijven, fotografie, film, muziek, reizen en katten. Natuurlijk ontbreken Netflix en Spotify ook niet in mijn lijstje. 

Een frisse start

In 2016 begon ik met bloggen onder mijn eigen naam: Naomi Pater. Het was een WordPress blog zonder eigen domein. Ik schreef over lifestyle, mode, beauty en reizen. Goh, orgineel hè! Dat zelfde jaar begon ik met de mbo opleiding mediaredactie. Kort omschreven is het een soort vooropleiding van journalistiek of communicatie op het HBO. Nu zit ik alweer in mijn examenjaar en ben ik bezig met mijn eindstage van vijf maanden. Volgend jaar begin ik met de hbo-studie media informatie en communicatie, omdat ik nog lang niet uitgeleerd ben en graag verder wil in de media. Mijn oude blog heb ik inmiddels verwijderd. Destijds wilde ik even een pauze nemen om later weer eens een frisse start maken met een blog op een eigen domein. Dit staat professioneler, maar is ook gewoon veel leuker vind ik. Je hebt dan je eigen stukje internet, waar jij de baas over bent.

La Bella Bora

Het idee voor de naam ‘Labellabora’ begon een aantal jaren geleden. Ik kreeg ineens het idee om eigen sieraden te maken en te verkopen via Instagram. Dus ik maakte een account aan onder de naam, je raad het al: La Bella Bora. Ik kreeg een aantal bestellingen. Met veel plezier maakte ik de sieraden en stuurde die vervolgens op. Toch kostte het mij veel tijd om alles zelf te maken en door school had ik die tijd niet. Dus ik liet het account na een maandje maar een beetje aan z’n lot over.

Een nieuwe start

Vandaag is de dag aangebroken dat ik een nieuwe start wil maken. Een eigen bohemian lifestyle, mindset en inspiration blog. La Bella Bora vind ik nog steeds een heerlijke naam, dus vandaar dat ik mijn blog zo heb genoemd. Het past gewoon enorm bij mij. Ik ben gek op deze style. Ik zie het helemaal voor me dat ik later een soort jungle interieur heb met allerlei planten en printjes. Mijn style en kijk op het leven wil ik met dit blog laten zien. 

Heb je vragen over deze site? Stuur dan een mailtje naar info@labellabora.nl

4 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: