Mode

Deze tweedehands items scoorde ik de afgelopen tijd

Sinds een aantal jaren vind ik het erg leuk om langs tweedehandswinkeltjes te struinen. Op zoek naar unieke items, waarmee je niet iedereen ziet lopen. Veel mensen hebben nog steeds vooroordelen over vintage-kleding, maar als je goed zoekt vind je de leukste pareltjes. Deze tweedehands items kocht ik de afgelopen tijd, en ik ben er énorm blij mee.

Wanneer ik de stad in loop om te winkelen, ga ik vaak eerst naar Appel & Ei. Deze tweedehandswinkel heeft er af en toe ontzettende leuke kleding tussen hangen. Neem wel rustig de tijd om door de kledingrekken heen te struinen. Juist dán vind je de leukste items. Ze verkopen ook allerlei handgemaakte armbandjes en tassen, waarvan de opbrengst naar gehandicapte kinderen in Uganda gaat.

Dit te leuke tasje en de panterprint-rok, scoorde ik bijvoorbeeld bij Appel & Ei. Ik word helemaal blij als ik deze combinatie van printjes zie. Ik heb geen idee meer waar ik dit kanten-topje heb gekocht eigenlijk, maar deze is ook vintage.

Toen ik eind januari een citytrip naar het sprookjes-achtige Marrakesh boekte, ging ik op zoek naar een passende jurk. Nadat ik een bezoekje bracht aan Zara, H&M en de Bershka, zag ik deze prachtige jurk hangen bij Appel & Ei. Ja, weer deze winkel, en nee, dit is niet gesponsord.

Het jasje met franje draag ik bijna nooit, maar ik vind hem wel érg leuk. Net als het kleurrijke tasje.

Deze kanten-witte-rok kocht ik bij ‘De Winkel van Astrid’ in Assendorp, Zwolle. Het is een schattig item die je goed kunt combineren met een stoer T-shirt en motorlaarsjes. De zomerse rok aan de rechterkant kocht ik dan weer bij ‘Appel en Ei’ in Zwolle. Ik ben er erg blij mee, en ga ze dan ook vaak dragen in de zomer.

 

Ben jij ook zo gek op het rondstruinen naar tweedehands kleding?

Lees ook: Modetrends voorjaar 2020: van het bermudapak tot pofmouwen

 

8 reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: