Lifestyle

Instagram geheim: zo edit jij je foto’s

Er zijn duizenden manieren om een foto te editen, maar hoe ziet jouw foto er nou het beste uit? Welke apps zijn het beste om te gebruiken? Sommigen houden ‘hun’ effect het liefst geheim, maar ik niet. Ik vind het enorm vermakelijk om er mee bezig te zijn, dus vandaag deel ik een aantal fijne apps. 

Neptune Camera

Neptune Camera ontdekte ik pasgeleden en de app barst van de effecten. De kleuren worden net een stukje veller, waardoor je foto meer opvalt tussen de andere foto’s. Voor deze heb ik effect 03 gebruikt. Voor een extra oldschool tintje gooide ik er nog een vintage effect over heen.

VSCO

Warme foto’s vind ik ontzettend mooi, het maakt je huid ook nog eens egaler. Deze edit heb ik gemaakt met VSCO, een van de bekendste apps. Het effect heet ‘DOG2’ en hij staat niet standaard tussen de filters. Je downloadt hem gratis via het knopje ‘winkel’ bij VSCO.

Lightroom

De fijnste app om mee te editen vind ik Lightroom. Bij ‘kleur’ en daarna ‘mix’, pas je iedere kleur aan. Zo maak je de blauwe kleuren, nog blauwer en je rode tas krijgt een vellere kleur. Je kiest zelf welke kleuren je er uit wil laten springen.

Welke apps gebruik jij graag? Volg mij trouwens op Instagram: @labellabora & @naomi.pater 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: