Personal

Een kijkje in mijn dagboek uit 2006 | Ik was zeven jaar oud

Vanaf mijn zevende schreef ik zo nu en dan in een dagboek, die ik tot vandaag de dag kwijt was. Ik wilde hem gewoon graag terugvinden, dus ik heb énorm goed gezocht in huis. En ja hoor: na lang zoeken vond ik hem terug. Het was zó leuk om dit weer terug te lezen en daarom deel ik vandaag een aantal bladzijdes uit mijn nostalgische Diddle dagboek met je. 

6 december 2006

“We waren poppen en dat was heel leuk. Ik kon daarnaast heel goed mijn voeten en armen bewegen.” – Nou gelukkig zat er beweging in mijn armen en voeten. Daar ben ik vandaag de dag nog steeds érg blij mee. 😉

7 december 2006

Hoe relaxt, dat je naar school gaat om te verven. Creatief bezig zijn op school vond ik altijd leuk. Verven, knutselen en tekenen noemde ik ook wel, knippen en plakken.

9 februari 2007

Tijdens mijn proefles van klassiek ballet kreeg ik een “leking” aan.

15 april 2007

“Ik ging steeds zeuren, want we konden niet in een bootje” – Fijn ook dat ik dat over mezelf kon zeggen!

6 oktober 2007

“Tot de volgende keer dagboek” – Hoe schattig klinkt dat!

Heb jij ook nog dagboeken van vroeger bewaard? 

4 Reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: