Travel

Een eilandje op het internet

La Bella Bora, een soort eiland misschien? Nee, helaas niet. Wel een bohemian blog met een tropische touch. Eigenlijk is de naam afgeleid van het eiland Bora Bora in Frans-Polynesië en bella betekend ‘mooi’ in het Italiaans. 

Wie ben ik?

Ik zal mezelf eerst even voorstellen: Ik ben Naomi Pater een 20 jarige enthousiaste meid dit op dit moment bezig is met de opleiding mediaredactie. Ik houd van schrijven, fotografie, film, muziek en katten. Natuurlijk ontbreken Netflix en Spotify ook niet in mijn lijstje.

Een frisse start

In 2016 begon ik met bloggen onder mijn eigen naam: Naomi Pater. Het was een WordPress blog zonder eigen domein. Ik schreef over lifestyle, mode, beauty en reizen. Goh, orgineel hè! Dat zelfde jaar begon ik met de mbo opleiding mediaredactie. Kort omschreven is het een soort vooropleiding van journalistiek of communicatie op het HBO. Nu zit ik alweer in mijn examenjaar en ben ik bezig met mijn eindstage van vijf maanden. Als ik mijn diploma op zak heb, wil ik verdergaan in de journalistiek, dus ik heb nog een aantal schooljaren voor de boeg. Mijn oude blog heb ik inmiddels verwijderd. Destijds wilde ik even een pauze nemen om later weer eens een frisse start maken met een blog op een eigen domein. Dit staat professioneler, maar is ook gewoon veel leuker vind ik. Je hebt dan je eigen stukje internet, waar jij de baas over bent.

La Bella Bora

Het idee voor de naam ‘Labellabora’ begon een aantal jaren geleden. Ik kreeg ineens het idee om eigen sieraden te maken en te verkopen via Instagram. Dus ik maakte een account aan onder de naam, je raad het al: La Bella Bora. Ik kreeg al snel een aantal bestellingen. Met veel plezier maakte ik de sieraden en stuurde die vervolgens op. Toch kostte het mij veel tijd om alles zelf te maken en door school had ik die tijd niet. Dus ik liet het account maar een beetje aan z’n lot over.

Vandaag is de dag aangebroken dat ik een nieuwe start wil maken. Een eigen bohemian lifestyle, mindset en inspiration blog. La Bella Bora vind ik nog steeds een heerlijke naam, dus vandaar dat ik mijn blog zo heb genoemd. Het past gewoon enorm bij mij. Ik ben gek op deze style. Ik zie het helemaal voor me dat ik later een soort jungle interieur heb met allerlei planten en printjes. Mijn style en kijk op het leven wil ik met dit blog laten zien. Een soort eilandje op het internet dus.

Heb je vragen over deze site? Stuur dan een mailtje naar:

Volg mijn blog op Instagram!

Labellabora

 

4 Reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: